Door artikelen bladeren

Selecteer een Product

Supportdirectory van null

Bekijk alle artikelen van null. (Last Updated )

Geen artikelen gevonden.

Zoekresultaten

Geen artikelen gevonden.

Verhaallijn: aanbevolen workflow voor samenwerkende netwerkomgevingen

Artikel laatst bijgewerkt 16 jan 2026

Volg deze workflow wanneer je een Storyline-project deelt met andere ontwikkelaars in je netwerk:

  1. Nadat je een Storyline-project hebt gemaakt, bewerkt of gepubliceerd op je lokale harde schijf, kopieer je het projectbestand naar je netwerkschijf om het op te slaan en te delen.
  2. Als je het verhaal opnieuw moet bewerken of publiceren, kopieer het dan terug naar je lokale harde schijf.
  3. Bewerk en publiceer indien nodig.
  4. Herhaal de stappen 1-3.

Tips:

Wat is de aanbevolen workflow om samen te werken aan Storyline 360-projecten en deze te publiceren naar Reach 360?

Als je met teamgenoten wilt samenwerken aan een Storyline 360-project en dit naar Reach 360 wilt publiceren, maak dan eerst een kopie van het .story projectbestand op je desktop. Deel het dan met je teamgenoten om samen te werken. Aangezien kopieën van het originele .story bestand dezelfde projectidentificatie bevatten, wordt bij het publiceren van de kopie de huidige versie van de training in Reach 360 bijgewerkt.

Je kunt ook de hierboven beschreven workflow volgen wanneer je samenwerkt met ontwikkelaars buiten je team. Ontwikkelaars met verschillende abonnementen kunnen de training echter niet publiceren in uw Reach 360-accountbibliotheek. Je moet een kopie van het originele .story bestand met de bijbehorende updates publiceren om de training weer te geven in je Reach 360-accountbibliotheek.

Opmerking: Wanneer je een project opslaat als een nieuw bestand, gaat Storyline 360 ervan uit dat het een nieuwe cursus is en wordt er een nieuwe projectidentificatie gegenereerd. Na publicatie zal het project verschijnen als een nieuwe training in Reach 360.

Zie ook: Tips om het risico op beschadiging of verlies van projectbestanden te verminderen