Door artikelen bladeren

Selecteer een Product

Supportdirectory van null

Bekijk alle artikelen van null. (Last Updated )

Geen artikelen gevonden.

Zoekresultaten

Geen artikelen gevonden.

Articulate 360 AI: inhoud implementeren met Quick Share

Artikel laatst bijgewerkt 11 sep 2026

Met Quick Share kun je je publiek met slechts een link aan je content koppelen. Deliverables die via Quick Share worden geïmplementeerd, profiteren ook van engagementstatistieken en een analysedashboard dat laat zien hoe je content presteert. Je publiek heeft via een link toegang tot content die je snel kunt delen, door simpelweg de URL te kopiëren en in hun browser te plakken. Ze worden standaard gevraagd om hun gegevens in te voeren in een gastenboek per artefact, en je kunt extra beveiliging toevoegen door een wachtwoord nodig te hebben. Als je een meertalige training hebt gemaakt, kunnen gebruikers zelfs hun voorkeurstaal selecteren.

Links voor snel delen kunnen ook buiten uw organisatie worden gedeeld. Er is geen limiet aan het aantal mensen dat een link kan bekijken, en ze verlopen niet, dus het is een uitstekende manier om je content op grote schaal te verspreiden.

Opmerking: Quick Share-links moeten worden bekeken in de persoonlijke browser van een gebruiker en zijn niet bedoeld voor insluiting in webpagina's.

Blijf lezen om meer te weten te komen.

Publiceer en distribueer Quick Share-inhoud

Publiceren via Quick Share creëert een URL die je gemakkelijk kunt verspreiden zonder je inhoud te verlaten. Volg deze stappen:

  1. Open een willekeurig inhoudsitem op je dashboard en klik op Publiceren in de rechterbovenhoek van het scherm. In de bibliotheekweergave kunt u ook Publiceren selecteren in het kaartmenu van elk artefact.
  2. Selecteer Quick Share. In één oogopslag kun je zien welke instellingen zijn ingeschakeld voor je training. Als je tevreden bent met de standaardinstellingen, ga dan naar de laatste stap.
    1. Eigenaren van inhoud en medewerkers kunnen een wachtwoord instellen. Selecteer de wachtwoordstatus, voer een wachtwoord in en klik vervolgens op Opslaan.
    2. Eigenaren van inhoud en bijdragers kunnen het gastenboek ook uitschakelen. Klik op de status van het gastenboek, schakel het gastenboek uit en klik op Opslaan om het uit te schakelen.
    3. Live-updates zijn standaard uitgeschakeld. Schakel Live-updates inschakelen in om handmatige updates uit te schakelen.
  3. Klik op Link kopiëren en deel de URL met je cursisten.

Assets voor snel delen bijwerken

Als live updates zijn ingeschakeld, wordt je inhoud bijgewerkt zodra deze is bijgewerkt in de editor; er is geen verdere actie nodig. Wanneer updates handmatig worden gepubliceerd, worden updates in behandeling aangeduid met een rode stip aan de bovenkant van het scherm.

  1. Klik op Publiceren en vervolgens Quick Share selecteren.
  2. Klik op Updates publiceren.

Opmerking: Updates onderbreken lopende sessies voor kijkers niet. Als kijkers interactie hebben met een artefact, zien ze pas wijzigingen als ze hun huidige sessie beëindigen en een nieuwe sessie starten.

Quick Share-links verwijderen

Aangezien Quick Share-links niet verlopen, kun je een link die al is geïmplementeerd alleen verwijderen door de bijbehorende inhoud permanent te verwijderen. Als je verwacht het product opnieuw nodig te hebben, raden we je aan een kopie te maken voordat deze wordt verwijderd. Gekopieerde producten worden behandeld als volledig nieuw en hebben een unieke Quick Share-URL wanneer ze worden geïmplementeerd.

Toegang tot analyses en betrokkenheid

Inhoud die via Quick Share wordt gepubliceerd, biedt diepere inzichten in de betrokkenheid van het publiek, waaronder trainingsweergaven, prestatieanalyses en meer. Als je eigenaar van inhoud of samenwerkingspartner bent, klik dan op Publiceren in het hoofdmenu. Klik op Analyses bekijken om direct naar de analysepagina voor die inhoud te gaan, inclusief het gastenboek.

Betrokkenheid bekijken (alleen uitgeschakeld door AI)

Cursuseigenaren en -beheerders kunnen het aantal cursisten bekijken dat inhoud heeft bekeken door het menu Publiceren te openen. Het totale aantal individuele cursisten (inclusief inzendingen in het gastenboek en anonieme weergaven) en het aantal keren dat de training is bekeken (inclusief dubbele weergaven) worden vermeld op de optie Snel delen.

Selecteer Snel delen en klik op Betrokkenheid bekijken om je gastenboek te bekijken. Inzendingen in het gastenboek worden gesorteerd op kijkdatum, met de meest recente weergaven bovenaan. Als een cursist uw training meer dan eens bezoekt, wordt alleen het meest recente bezoek in het gastenboek genoteerd. Klik op Exporteren om een CSV-bestand te downloaden dat de namen, e-mailadressen en de datum waarop ze de training voor het laatst hebben bekeken, bevat.

Opmerking: Het aantal weergaven omvat herhaalde sessies van dezelfde kijker. Mogelijk moet je je trainingsweergave vernieuwen om de meest recente engagementinformatie te zien.